Er is er één jarig hoera, hoera! Viennetta viert 40e verjaardag met een nieuwe feestelijke ijstaart: Viennetta Birthday Cake

De overheerlijke, kleurrijke ijstaart is vanaf week 44 in de supermarkt verkrijgbaar

De iconische ijstaart Viennetta mag dit jaar 40 kaarsjes uitblazen! Om dit te vieren, introduceert het nostalgische ijstaartenmerk de Viennetta Birthday Cake ijstaart: heerlijk luchtig vanille- en aardbeienijs met de vertrouwde knapperige laagjes chocolade. Als “cherry on the cake” is de ijstaart afgewerkt met een gekleurde chocolade confetti-topping. Een regelrecht feestje voor iedereen en voor ieder moment.

Een feestje op je bord

Wie is er niet mee opgegroeid? Een heerlijk stuk gelaagde Viennetta taart bij opa en oma tijdens kerst of van je ouders op je verjaardag. De heerlijke laagjes vanille ijs waar Viennetta bekend om staat speelt ook in de nieuwe Birthday Cake de hoofdrol. In combinatie met overheerlijk aardbeienijs, het legendarische Viennetta ‘kraakje’ en spetterende uiterlijk is het serveren ervan alleen al een spektakel.

‘Omdat wij de 40ste verjaardag van Viennetta graag met heel Nederland willen vieren hebben voor deze gelegenheid de Viennetta Birthday Cake ijstaart gelanceerd, zegt Mireille de Looij – brand builder bij Unilever. Wij hopen dat mensen samen met Viennetta heel veel mooie momenten gaan vieren en niet alleen een verjaardag’, vervolgt de Looij. Denk naast een verjaardag ook eens aan een huwelijksjubileum, het slagen van een zoon of dochter, twintig jaar vriendschap of het maken een promotie! Met Viennetta is het altijd een feestje op je bord en omdat je jouw feestelijke moment binnen een handomdraai serveert blijft er meer tijd over om met elkaar het leven te vieren’. 

Viennetta door de jaren heen

Het basisrecept van de klassieke Viennetta is sinds 1982 onveranderd gebleven. Destijds werd de ijstaart geïntroduceerd als kerstspecialiteit en is door de jaren heen een echte klassieker geworden. Wist je bijvoorbeeld dat Viennetta in de periode van kerst bij bijna 3 miljoen Nederlanders op tafel staat? De iconische ijstaart heeft maar liefst 12 lagen roomijs als basis en is door die laagjes is Viennetta zo lekker luchtig! Jaarlijks worden er maar liefst 50 miljoen Viennetta’s gemaakt voor heel Europa! 

De Viennetta Birthday Cake is vanaf week vanaf week 44 verkrijgbaar bij de Jumbo en andere supermarkten en in week 48 bij de Albert Heijn voor een consumentenadviesprijs van €3,99.