Mijn man en ik moesten de stad in om te shoppen voor een nieuwe spijkerbroek. Mijn man is gestopt met roken en wilde toch voor de zekerheid in de winkel even kijken of zijn maat wel goed was. En een bezoek aan de stad combineer je natuurlijk met een lekkere lunch. Zeker omdat het heel erg lekker weer was en de stad dan nog leuker is. Overal was het gezellig druk.

Normaliter hebben wij onze vaste plekjes in Utrecht maar we wilde een keer iets anders. Daarbij moeten ook wij op de financiën letten dus probeerde we een social deal uit. Hebben we ooit in het verleden wel eens geprobeerd maar toen kon je nog niet zien of er plek was.

Nu kan je gelijk zien of er plek is in een restaurant. Met de agenda kan je zien wat er nog openstaat en hoe laat je kan reserveren. voor de lunch zijn er niet zoveel opties maar voor de avond kan je zeker van elke keuken wel een social deal vinden. Wij kozen dus voor de social deal van Se7en in Utrecht. Deze deal houdt in dat je een clubsandwich mag uitkiezen en deze wordt geserveerd met een vers glas jus d/ orange. Deze social deal kost € 9,75 per persoon.

Je kan kiezen uit de volgende club sandwich:

 • Clubsandwich kroket
 • Clubsandwich carpaccio
 • Clubsandwich Chicken tandoori
 • Clubsandwich Angus burger
 • Clubsandwich gerookte zalm
 • Clubsandwich Spicy tuna melt
 • Clubsandwich geitenkaas
 • Clubsandwich uitsmijter
 • Clubsandwich gezond vega
 • Clubsandwich avocado
 • Clubsandwich hummus gegrilde groenten

Zoals je ziet, een enorm aanbod aan verschillende soorten sandwichen. Wij kozen voor de carpaccio en de uitsmijter.

Ondanks het lekker weer kozen wij niet voor het gezellig terras maar gingen we binnen zitten. Lekker vlakbij de keuken zodat we naar de koks konden kijken. Het restaurant zelf vonden we erg leuk en gezellig ingericht. Toen wij er waren zatten er meerdere groepen uitgebreid te lunchen. Een luxe versie van de bedrijfskantine lunch. Op tafel stonden mandjes met brood, pakken melk en allerlei soorten broodbeleg. Tussendoor werd dit nog aangevuld met verse kroketten en stukjes stokbrood met zalm. Het zag er erg gezellig uit. En blijkbaar erg in trek want er wasren zeker 3 grote tafels op die manier gedekt.

De koks hadden het er maar druk mee. Het was duidelijk te zien dat de clubsandwich het gerecht van Se7en is. We hebben bijna alle bovengenoemde wel voorbij zien komen. Gelukkig hoefde we, ondanks de drukte, niet lang te wachten op die van ons.

Beide kregen we drie lekker donkere volkoren boterhammen met beleg. Zelfs bij mijn clubsandwich carpaccio zat een klein gebakken eitje.

clubsandwich carpaccio
Mijn clubsandwich werd geserveerd met een los toefje truffelmayonaise. Ik vind het fijn dat deze er los naast lag want zo kan je zelf bepalen hoeveel je er op doet. Natuurlijk zat er ook al iets op het broodje maar net dat beetje extra kon door jezelf bepaalt worden.

We hebben beide genoten van onze clubsandwich bij Se7en. Beide gaven we onze lunch een 9,5. Mijn ei had iets meer doorbakken mogen zijn maar dat maakte de lunch er niet minder om. We gaan zeker nog een keer terug komen want er stonden naast de clubsandwich nog veel meer lekkere dingen op de kaart. Zo het chinees buikspek, het italiaanse ravioli melanzane alla parmigiana of peruaanse polo a la brassa. Kortom nog genoeg te ontdekken, we hebben er een lunchplekje bij.